29 de jul. 2019

Moià acull el proper dissabte una nit dedicada a la divulgació dels ratpenats

29.07.2019 | 23:32 El Museu de Moià i el Parc Prehistòric de les Coves del Toll organitzen el proper dissabte, amb motiu de l'International Bat Night, la Nit dels Ratpenats a Moià. Una oportunitat única per conèixer els ratpenats de la vila i de les coves del Toll amb els especialistes del Museu de Moià i els biòlegs Sergi Torné i Montserrat Pérez.
El programa s'iniciarà a les 6 de la tarda amb una xerrada d'introducció a la biologia, estudi i conservació d'aquests especials mamífers, a l'Auditori Sant Josep. A 1/4 de 8, es farà una visita d'exploració a l'interior de la cova del Toll i l'entorn exterior del Parc Prehistòric per conèixer els seus hàbitats, i a 2/4 de 9 tindrà lloc una sessió d'albirament a les proximitats de Moià, que permetrà escoltar els ratpenats de la vila.
Les places per participar a l'activitat són limitades i cal inscriure's prèviament al telèfon 647 166 272 o per correu electrònic a bat.night.toll@gmail.com. El preu és de 10 euros els adults i 7 euros els infants de 6 a 12 anys.
La capital del Moianès és un de les desenes de municipis de Catalunya que des de fa 15 anys dediquen unes hores d'una nit d'estiu a explicar què són els ratpenats i per quins motius val la pena protegir-los i conservar-los.

29 juliol 2019

Regió7